Multimodal Transport-Selidbe Multimodal Konsalting Logistika
 
 
 

DOBRODOŠLI U
MULTIMODALNI TRANSPORT

U mogućnosti smo da našim klijentima i kompanijama ponudimo različite vrste prevoza robe. Vazdušni, drumski, železnički i pomorski prevoz tereta ili kombinovani prevoz (za isti teret) takodje poznat kao multimodalni transport namenjen je isporuci robe od vrata do vrata, uključujući pripremu celokupne izvozno-uvozne dokumentacije. 
Prema Vašim zahtevima, koristeći različite vrste prevoza omogućujemo efikasnu isporuku robe na odredišta koja se nalaze daleko od aerodroma i luka. Multimodalni transport je komplikovan i zahtevan projekat, naš iskusni profesionalni tim i svetska mreža pouzdanih partnera će vam pružiti najbolju uslugu na tržištu. Multimodalni prevoz se vrši pod strogom kontrolom u cilju efikasne isporuke robe.

Zašto koristimo multimodalni prevoz? Multimodalni prevoz se koristi da bi se smanjili troškovi i izabrali optimalni logistički planovi transporta i uštedelo vreme za dostavu. Naš stručni tim će osigurati najpovoljniju preporuku za Vas i pratiti vaš teret tokom svih procesa prevoza i osigurati pouzdanu, pravovremenu i sigurnu dostavu.

 

 
     
 
 
MULTIMODAL
WEBDESIGN: Ν Τ Ε Γ Ι Α Ν